Dækker hele Danmark

Eksperter i privat byggerådgivning

Vores ekspertise strækker sig over et bredt spektrum af områder, som bygningskonstruktion, planlægning og projektledelse.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor nulla eu odio accumsan molestie.

Få et uforpligtende tilbud
på privat byggerådgivning

4.5 ud af 5 stjerner på 
Gratis tilbud​
Få et 100% gratis og
uforpligtende tilbud
Gratis tilbud​
Få et 100% gratis og
uforpligtende tilbud
Gratis tilbud​
Få et 100% gratis og
uforpligtende tilbud
Railtek ingeniører

Byggerådgivning for private

Railtek Ingeniører er jeres professionelle partner inden for byggerådgivning til private, når I står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt, og vi sikrer jer professionel rådgivning uanset projektet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre at projektet overholder vores højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Har du et projekt i tankerne?
Send os en besked eller ring til os.

Du kontakter os

Få skræddersyet tilbud

Samarbejde starter

Vi skaber det klare overblik

Hos Railtek Ingeniører tilbyder vi en fuldstændig byggeprocesløsning til private. Vi tilbyder professionel byggeteknisk rådgivning i overensstemmelse med gældende regler og love. Vi tilbyder også professionel arkitekttegning og projektering, så du får et klart overblik over dit byggeri, samt alle nødvendige byggetilladelser og godkendelser for dermed at undgå unødige forsinkelser. Samtidig hjælper vi dig med holde overblik over processen – er der f.eks. også tænkt på brandtilladelse m.m.

Som projektleder tager vi ansvaret for, at byggeriet forløber som planlagt, og vi foretager et garantitjek ved projektets afslutning for at sikre, at alt er i orden. Vi kan også rådgive om bæredygtige løsninger og energioptimering, så dit byggeri bliver både økonomisk og miljømæssigt optimal. Kom ordentligt i mål med jeres bygge- eller renoveringsprojekt med Railtek Ingeniører.

Railtek Ingeniører

Ethvert projekt er unikt

Vi har opbygget en omfattende viden og ekspertise inden for rådgivning og har løst en lang række udfordrende projekter for en bred vifte af kunder. Vores ekspertise strækker sig over et bredt spektrum af områder, herunder bygningskonstruktion, planlægning, projektledelse og myndighedskontakt. Vi leverer skræddersyede løsninger, der passer til kundens specifikke krav.

Vi er stolte af vores arbejde og af den ekspertise, vi bringer med os til enhver opgave. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og vi sætter en ære i at lytte til vores kunders behov og ønsker.

Skal vi også hjælpe dig? Få succes med dit projekt

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have – tøv derfor ikke med at tage fat i os. Kontakt os på 29 80 70 79, eller skriv til os enten via byg@railtek.dk eller vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!

Forside
Forside
Forside
Forside

Vi mangler lidt mere information.