Dækker hele Danmark

Eksperter i nybyg og renovering til erhverv

Railtek Ingeniører har flere års erfaring med nybyggeri og renoveringer til erhverv. Vores eksperter kan også vejlede og hjælpe dig.
Eller ring til os på 30 40 70 96.
Dækker hele Danmark

Indtast din adresse og få et uforpligtende tilbud

4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Byggerådgivning for erhverv

Railtek Ingeniører er jeres professionelle partner inden for bygherrerådgivning, når I står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt, og vi sikrer jer professionel rådgivning uanset projektet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre at projektet overholder vores højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Vi tilbyder hjælp til:

  • Arkitekttegninger og projektering
  • Byggeteknisk rådgivning og ingeniørberegninger
  • Bæredygtige løsninger og energioptimering
  • Byggetilladelser og godkendelser
  • Projektledelse og tilsyn
  • Overdragelse og garantitjek

Du kontakter os

Få skræddersyet tilbud

Samarbejde starter

Vi skaber det klare overblik

Hos Railtek Ingeniører tilbyder vi en fuldstændig byggeprocesløsning til virksomheder. Vi tilbyder professionel byggeteknisk rådgivning i overensstemmelse med gældende regler og love. Vi tilbyder også professionel arkitekttegning og projektering, så du får et klart overblik over dit byggeri, samt alle nødvendige byggetilladelser og godkendelser for dermed at undgå unødige forsinkelser. Samtidig hjælper vi dig med holde overblik over processen – er der f.eks. også tænkt på brandtilladelse m.m.

Som projektleder tager vi ansvaret for, at byggeriet forløber som planlagt, og vi foretager et garantitjek ved projektets afslutning for at sikre, at alt er i orden. Vi kan også rådgive om bæredygtige løsninger og energioptimering, så dit byggeri bliver både økonomisk og miljømæssigt optimal. Kom ordentligt i mål med jeres bygge- eller renoveringsprojekt med Railtek Ingeniører.

Railtek Ingeniører

Professionel rådgivning hele vejen

Med vores mere end 15 år i branchen får I professionel rådgivning med fokus på det bedst mulige resultat. Vi forenkler processen og hjælper byggeprojektet sikkert i mål.

Ring til os på 30 40 70 96 eller skriv på byg@railtek.dk, så vender vi retur hurtigst muligt.

Professionel rådgivning hele vejen

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have – tøv derfor ikke med at skrive til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!
Eller ring til os på 30 40 70 96.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside