Dækker hele Danmark

Bygningsgennemgang og vedligeholdelsesplan

RAILTEK INGENIØRER tilbyder skræddersyede vedligeholdelsesplaner og bygningsgennemgange for foreninger, som sikrer overblik over fremtidige behov og økonomi.
Eller ring til os på 70 70 72 20.
Dækker hele Danmark

Indtast din adresse og få et uforpligtende tilbud

Eller ring til os på 70 70 72 20.
4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Vi udarbejder en plan for foreningens fremtid

RAILTEK INGENIØRER udarbejder vedligeholdelsesplaner for boligforeninger og lignende. Med en vedligeholdelsesplan har I et overblik over fremtidige vedligeholdelsesbehov og de økonomiske udgifter, der hører med.

  • Gennemgang af bygningen & vedligeholdelsesbehov
  • Udvikling af vedligeholdelsesplan & budget
  • Rådgivning om vedligeholdelse & istandsættelse

Vi skræddersyer planen på baggrund af den inspektion, vi udfører af bygningen, så I har det bedst mulige overblik over fremtiden. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

3 skridt til at komme i gang

1. Kontakt os

Du kontakter os på
7070 7220 eller byg@railtek.dk

2. Tilbud

Vi skræddersyer
et tilbud til dig!

3. Accept

Du accepterer tilbuddet
og er i trygge hænder

Skab overblik over fremtiden

Når det kommer til at sikre fremtiden for jeres bygninger, er en grundig inspektion og vedligeholdelsesplan et afgørende skridt. Vi foretager en grundig analyse af jeres eksisterende bygninger for at afdække vedligeholdelsesbehov, herunder eventuelle skader, nedslidte områder og potentielle fremtidige problemer. Derefter udarbejder vi en skræddersyet vedligeholdelsesplan tilpasset jer.

Vedligeholdelsesplanen inkluderer også budgetter, så I har et godt overblik over de økonomiske omkostninger til vedligeholdelse og istandsættelse i fremtiden. Vores professionelle tilgang og store erfaring garanterer, at I får den bedste løsning, der sikrer en fremtidssikret og velfungerende bygning.

Railtek Ingeniører

Det bedste resultat

Når vi udarbejder en plan for jer er det vigtigt, at den er gennemarbejdet og giver jer et godt overblik. Vores store erfaring sikrer jer et godt produkt. Derudover bruger vi god tid på dialog og gennemgang af jeres forening. Det giver jer det bedste resultat.

Kontakt os på 70 70 72 20, eller send en mail til byg@railtek.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur til jer hurtigst muligt.

Skal vi også hjælpe med dit projekt?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have – tøv derfor ikke med at skrive til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!
Eller ring til os på 70 70 72 20.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside