Dækker hele Danmark

Eksperter i privat byggerådgivning

Vi tilbyder professionel byggerådgivning og skræddersyede løsninger med over 15 års branchenerfaring.
Eller ring til os på 70 70 72 20.
Dækker hele Danmark

Få et tilbud på privat byggerådgivning

Eller ring til os på 70 70 72 20.
4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Byggerådgivning for private

RAILTEK INGENIØRER er jeres professionelle partner inden for byggerådgivning til private, når I står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt, og vi sikrer jer professionel rådgivning uanset projektet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre at projektet overholder vores højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Vi tilbyder hjælp til:

  • Arkitekttegninger og projektering
  • Byggeteknisk rådgivning og ingeniørberegninger
  • Bæredygtige løsninger og energioptimering
  • Byggetilladelser og godkendelser
  • Projektledelse og tilsyn
  • Overdragelse og garantitjek

3 skridt til at komme i gang

1. Kontakt os

Du kontakter os på
7070 7220 eller byg@railtek.dk

2. Tilbud

Vi skræddersyer
et tilbud til dig!

3. Accept

Du accepterer tilbuddet
og er i trygge hænder

Vi skaber det klare overblik

Hos RAILTEK INGENIØRER tilbyder vi en fuldstændig byggeprocesløsning til private. Vi tilbyder professionel byggeteknisk rådgivning i overensstemmelse med gældende regler og love. Vi tilbyder også professionel arkitekttegning og projektering, så du får et klart overblik over dit byggeri, samt alle nødvendige byggetilladelser og godkendelser for dermed at undgå unødige forsinkelser. Samtidig hjælper vi dig med holde overblik over processen – er der f.eks. også tænkt på brandtilladelse m.m.

Som projektleder tager vi ansvaret for, at byggeriet forløber som planlagt, og vi foretager et garantitjek ved projektets afslutning for at sikre, at alt er i orden. Vi kan også rådgive om bæredygtige løsninger og energioptimering, så dit byggeri bliver både økonomisk og miljømæssigt optimal. Kom ordentligt i mål med jeres bygge- eller renoveringsprojekt med RAILTEK INGENIØRER.

Railtek Ingeniører

Ethvert projekt er unikt

Vi har opbygget en omfattende viden og ekspertise inden for rådgivning og har løst en lang række udfordrende projekter for en bred vifte af kunder. Vores ekspertise strækker sig over et bredt spektrum af områder, herunder bygningskonstruktion, planlægning, projektledelse og myndighedskontakt.

Vi leverer skræddersyede løsninger, der passer til kundens specifikke krav. Vi er stolte af vores arbejde og af den ekspertise, vi bringer med os til enhver opgave. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og vi sætter en ære i at lytte til vores kunders behov og ønsker.

Skal du bruge prof. byggerådgivning?

Uanset om du som privatperson står overfor et nybyg-projekt, jeres forening har brug for en vedligeholdelsesplan, jeres virksomhed har brug for energirådgivning eller I har brug for professionel bygherrerådgivning står vi klar til at hjælpe.

Eller ring til os på 70 70 72 20.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside