Dækker hele Danmark

Få realiseret din ombygningsdrøm

RAILTEK er din professionelle samarbejdspartner, når du skal bygge om.
Eller ring til os på 70 70 72 20.
Dækker hele Danmark

Få et tilbud på dit ombygningsprojekt

Eller ring til os på 70 70 72 20.
4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Eksperter i ombygning

Skal du bygge om? Måske skal boligen udvides, førstesalen renoveres eller pladsen optimeres. Uanset hvorfor du skal bygge om kan vi hos Railtek Ingeniører hjælpe dig hele vejen fra A-Z.

Med mere end 15 års erfaring i branchen er du sikret en professionel samarbejdspartner, der forstår dine ønsker og behov, og som bringer dit projekt sikkert i mål, når du skal bygge om.

 

3 skridt til at komme i gang

1. Kontakt os

Du kontakter os på
7070 7220 eller byg@railtek.dk

2. Tilbud

Vi skræddersyer
et tilbud til dig!

3. Accept

Du accepterer tilbuddet
og er i trygge hænder

Dit udgangspunkt i fokus

Når vi hjælper dig med arkitekttegninger og projektering tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, samt hvis du f.eks. ønsker at bygge om med udgangspunkt i bæredygtige løsninger.

Vi har en stærk bæredygtig profil, og sikrer derfor den bedste løsning. Det kan være at du ønsker at spare penge på varmeregningen, bidrage til at beskytte miljøet eller noget helt tredje. Uanset din vinkel, hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Som erfarne byggeteknikere sikrer vi, at byggeprojektet bliver så økonomisk fornuftigt som muligt. Samtidig står vi klar til at hjælpe med indhentning af byggetilladelser, godkendelser og anden nødvendig dokumentation.

Railtek Ingeniører

Vi er med hele vejen

Der er mange ting at tage hensyn til, og det er vigtig at finde en byggerådgiver, du er tryg ved. Vi står klar til at føre dig sikkert gennem byggeprocessen, så du står tilbage med et resultat, du er glad for.

  • Arkitekttegninger og projektering
  • Byggeteknisk rådgivning og ingeniørberegninger
  • Bæredygtige løsninger og energioptimering
  • Byggetilladelser og godkendelser

Har du brug for et uforpligtende tilbud, eller ønsker du at høre mere om vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak.

Skal vi også hjælpe med dit projekt?

Udover at levere rådgivning i højeste kvalitet til vores kunder er det lige så vigtigt, at du føler dig inddraget i projektet og at rådgivningen foregår i øjenhøjde med dig. Vi sikrer en grundig dialog med dig som kunde, så du i sidste ende står det tilbage med det bedst mulige resultat.

Eller ring til os på 70 70 72 20.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside