Dækker hele Danmark

Nybyg og renovering til foreninger

RAILTEK INGENIØRER har flere års erfaringer med nybygninger og renoveringer. Vi hjælper foreninger fra start til slut med at træffe de rigtige beslutninger og nå deres mål.
Eller ring til os på 70 70 72 20.
Dækker hele Danmark

Indtast din adresse og få et uforpligtende tilbud

Eller ring til os på 70 70 72 20.
4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Træf de rigtige beslutninger

RAILTEK INGENIØRER hjælper jer gennem professionel med at træffe de rigtige beslutninger, så I står tilbage med et solidt resultat i høj kvalitet, når i skal renovere, bygge til eller bygge nyt i jeres forening.

  • Byggetilladelser & godkendelser
  • Arkitekttegninger & projektering
  • Projektledelse & tilsyn under byggeriet
  • Byggeteknisk rådgivning & ingeniørberegninger
  • Overdragelse & garantitjek

Vi sikrer jer tryghed gennem hele processen. Få professionel byggerådgivning så projektet forløber, som det skal hele vejen. Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende samtale.

3 skridt til at komme i gang

1. Kontakt os

Du kontakter os på
7070 7220 eller byg@railtek.dk

2. Tilbud

Vi skræddersyer
et tilbud til dig!

3. Accept

Du accepterer tilbuddet
og er i trygge hænder

Vi er med i hele projektet

RAILTEK INGENIØRER er jeres erfarne rådgiver, når det kommer til byggeri i foreninger. Vi hjælper med at træffe de rigtige beslutninger for at sikre et solidt resultat i høj kvalitet. Vi sørger for, at nødvendige godkendelser og tilladelser er på plads, før byggeriet begynder, og vi hjælper med diverse arkitekttegninger, så håndværkere og samrbejdspartnere har et klart overblik over projektet.

Vi tager ansvaret for, at byggeriet forløber som planlagt, og holder øje med kvaliteten undervejs samtidig med vi sikrer, at alt er i overensstemmelse med gældende regler og love.
Vi hjælper også gerne med at udføre en grundig garantikontrol ved projektets afslutning for at sikre, at kvaliteten er, som den skal være

Railtek Ingeniører sørger for tryghed gennem hele byggeprocessen og hjælper med at realisere dine bygge- eller renoveringsdrømme.

Railtek Ingeniører

Få en solid byggeplan

Vi har mere end 15 års erfaring, og sikrer professionel vejledning hele vejen. Samtidig er det vigtigt, at du har en følelse af at være i trygge hænder. Derfor sikrer vi en god proces med en grundig dialog, hvor vi inddrager dig, og vi følger altid et projekt helt til dørs.

Kontakt os på 70 70 72 20, eller skriv til os via byg@railtek.dk eller vores kontaktformular, så vender vi retur så snart vi kan. Vi ser frem til at hjælpe jer!

Skal vi også hjælpe med dit projekt?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have – tøv derfor ikke med at skrive til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!
Eller ring til os på 70 70 72 20.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside