Dækker hele Danmark

Byggetilladelser og byggeansøgning

Få professionel hjælp til din byggeansøgning fra RAILTEKS erfarne eksperter.
Eller ring til os på 70 70 72 20.
Dækker hele Danmark

Indtast din adresse og få et uforpligtende tilbud

Eller ring til os på 70 70 72 20.
4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Byggetilladelse? Vi klarer din byggeansøgning

Hos RAILTEK INGENIØRER hjælper vi dig med at få den fornødne byggetilladelse til dit næste projekt. Uanset om du skal bygge nyt, renovere, bygge om eller have en tilbygning til din eksisterende bolig, kan det være nødvendigt at indhente en byggetilladelse hos de relevante myndigheder. Vi har mere end 15 års erfaring med at føre byggeprojekter i mål fra A-Z.

En byggetilladelse er en tilladelse fra myndighederne, som giver dig lov til at opføre, renovere eller ændre en bygning på en bestemt lokation. For at få en byggetilladelse skal du typisk indsende en byggeansøgning til det lokale bygnings- eller planlægningskontor, som vil vurdere dit projekt og sikre, at det overholder de relevante love, bygningsregler og sikkerhedsstandarder.

3 skridt til at komme i gang

1. Kontakt os

Du kontakter os på
7070 7220 eller byg@railtek.dk

2. Tilbud

Vi skræddersyer
et tilbud til dig!

3. Accept

Du accepterer tilbuddet
og er i trygge hænder

Hos Railtek gør vi drømme til virkelighed

Vores veluddannede og erfarne team af ingeniører har gennem de seneste 15 år hjulpet både private og virksomheder i mål med deres byggedrømme. Vi er klar med professionel rådgivning og vejledning hele vejen fra første idé til færdigt resultat.

Som ingeniører kan vi hjælpe dig med at forstå de krav, der er specifikke for dit projekt og din placering, og kan hjælpe dig med at udarbejde en præcis og detaljeret byggeansøgning. Vi kan også håndtere alle kommunikationen med myndighederne på dine vegne, og sikre, at dit projekt overholder de nødvendige standarder og forskrifter.

Railtek Ingeniører

Start processen i dag

Byggeansøgningen er en detaljeret beskrivelse af dit projekt, herunder blandt andet:

  • Tegninger og planer
  • Materialer
  • Arbejdskraft
  • Tidsplan

Det er vigtigt, at din ansøgning er korrekt og omfattende, så du kan undgå forsinkelser, afslag eller bøder. Med RAILTEK INGENIØRER får du en professionel fagmand med på holdet, som sikrer at processen forløber gnidningsfrit, så du kan starte dit byggeprojekt hurtigst muligt. Vi bistår med fuld projektering og sørger for at alle krav til byggeansøgningen er udfyldt korrekt og fyldestgørende.

Skal vi også hjælpe med dit projekt?

At få sin byggetilladelse kan være en langtrukken proces, da ansøgningen skal behandles af myndighederne. Derfor er det dels vigtigt at din byggeansøgning er udfyldt korrekt og derudover at du starter processen hurtigst muligt. Jo før papirarbejdet er på plads, jo før kan dit projekt begynde.

Eller ring til os på 70 70 72 20.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside