Dækker hele Danmark

Eksperter i renovering og tilbygninger

Skab mere plads og værdi i dit hjem med vores professionelle rådgivning og håndtering af alle aspekter ved tilbygninger og renoveringer.
Eller ring til os på 70 70 72 20.
Dækker hele Danmark

Indtast din adresse og få et uforpligtende tilbud

Eller ring til os på 70 70 72 20.
4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Har du brug for mere plads?

Er pladsen blevet for trang? Måske er der behov for et nyt børneværelse eller et nyt hobbyrum? Eller måske er det blevet tid til at renovere den gamle villa for at få en mere energivenlig bolig? Uanset hvad dit næste renoverings- eller tilbygningsprojekt indebærer, står vi hos RAILTEK INGENIØRER klar med 15+ års erfaring, et løsningsorienteret mindset og rådgivning fra allerøverste hylde.

Vi er eksperter i byggestyring og ved hvad der skal til for, at du står med et færdigt resultat, der opfylder dine behov og som du kan nyde godt af i mange år fremover. Hos RAILTEK INGENIØRER gør vi drømme til virkelighed.

 

3 skridt til at komme i gang

1. Kontakt os

Du kontakter os på
7070 7220 eller byg@railtek.dk

2. Tilbud

Vi skræddersyer
et tilbud til dig!

3. Accept

Du accepterer tilbuddet
og er i trygge hænder

Vi tager gerne hele ansvaret

Ved tilbygning eller renovering kan RAILTEK INGENIØRER hjælpe dig med alle de nødvendige trin i processen. Vores team sidder klar til at udarbejde arkitekttegninger og projektering, så du får et klart overblik over, hvordan det endelige resultat vil se ud.

Vores erfarne team sørger også for at få alle de nødvendige byggetilladelser og godkendelser, så du kan begynde arbejdet uden unødige forsinkelser. Vi er altid tilstede og sørger for, at alt bliver udført som planlagt. Som din projektleder tager vi hele ansvaret, så du kan fokusere på din dagligdag uden at skulle bekymre dig om renoveringen.

Vi står altid klar med byggeteknisk rådgivning, ingeniørberegninger eller det, du har brug for, når du står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt.

Railtek Ingeniører

15+ års erfaring i faget

Med fokus på energioptimering og bæredygtige løsninger tilbyder vi byggerådgivning til privatpersoner, når du skal renovere eller bygge til. Vi hjælper bl.a. med:

  • Arkitekttegninger og projektering
  • Byggeteknisk rådgivning og ingeniørberegninger
  • Byggetilladelser og godkendelser
  • Projektledelse og tilsyn under byggeriet
  • Overdragelse og garantitjek

Når du skal opføre en tilbygning eller renovere, er der mange beregninger der skal udføres. Hvordan er den eksisterende bygning konstrueret, hvordan konstrueres den nye bygning bedst muligt osv. Vi hjælper med al slags rådgivning, så du kan komme trygt gennem dit kommende byggeprojekt.

Tilbygning – Indhent et uforpligtende tilbud

Det er vigtigt at du er tryg gennem hele byggeforløbet. Vi forenkler processen med rådgivning der er til at forstå, så du kommer sikrest og lettest muligt kommer gennem byggeforløbet

Eller ring til os på 70 70 72 20.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside