Dækker hele Danmark

Prof. rådgivning ved nybyggeri

Vi har 25 års erfaring med nybyggeri og kan hjælpe med at realisere dit drømmehjem. Vores dygtige team leverer professionel styring og vejledning gennem hele projektet.
Eller ring til os på 30 40 70 96.
Dækker hele Danmark

Få et uforpligtende tilbud på dit nybygger-projekt

4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

25 års erfaring med nybyggeri

Står du og skal til at bygge et nyt hus, men ved ikke hvor du skal starte? Hos Railtek Ingeniører er vi eksperter i alle aspekter af nybyggeri og med mere end 25 års erfaring i branchen kan vi hjælpe dig hele vejen fra første tanke til færdigt resultat.

Det første skridt er ofte det sværeste at tage – kontakt os i dag, så hjælper vi dig i gang. Vi glæder os til at hjælpe dig med at udleve din byggedrøm.

Vi har især stor erfaring med bæredygtige løsninger og energioptimering, og vi står ved din side fra start, til du står foran et færdigt byggeri med nøglerne i hånden. Kontakt os og fortæl om dit byggeprojekt, så står vi klar med et uforpligtende tilbud.

Du kontakter os

Få skræddersyet tilbud

Samarbejde starter

Nybyggeri – Komplet byggerådgivning

Hos Railtek Ingeniører hjælper vi dig med alt, der har med byggeprocessen at gøre. Med byggeteknisk rådgivning kan føle dig sikker på, at projektet bliver udført korrekt og i overensstemmelse med de gældende regler og love – og inden for dit byggebudget.

Vi hjælper med at tegne og projektere dit byggeri, så du ved hvordan det færdige resultat kommer til at stå. Vi sørger også for at få alle de nødvendige byggetilladelser og godkendelser, så du kan begynde at bygge uden unødige forsinkelser.

Som din projektleder sørger vi for, at processen forløber som planlagt, Når byggeriet er færdigt, vil vi foretage et garantitjek for at sikre, at alt er i orden, inden du overtager dit nye hjem.

Railtek Ingeniører

Vi sikrer den bedst mulige proces

Det vigtigste er, at du føler dig tryg i vores hænder. Vores erfarne team består af ingeniører og byggesagkyndige, der i tæt samarbejde med dig sørger for, at du får den bedst mulige proces, og får taget de rigtige beslutninger, så du står tilbage med det bedste resultat. Vi udfører byggeteknisk rådgivning og tilsyn, når du skal bygge nyt og hjælper blandt andet med alt inden for:

  • Arkitekttegninger og projektering
  • Byggeteknisk rådgivning og ingeniørberegninger
  • Byggetilladelser og godkendelser
  • Projektledelse og tilsyn under byggeriet
  • Overdragelse og garantitjek

Skal vi også hjælpe med dit projekt?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have – tøv derfor ikke med at skrive til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!
Eller ring til os på 30 40 70 96.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside