Dækker hele Danmark

Bygningsgennemgang og vedligeholdelsesplan

Sikr din ejendoms værdi og fremtid med en skræddersyet vedligeholdelsesplan, der giver dig fuld kontrol.
Eller ring til os på 70 70 72 20.
Dækker hele Danmark

Indtast din adresse og få et uforpligtende tilbud

Eller ring til os på 70 70 72 20.
4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Skab overblik over fremtiden

Hos RAILTEK INGENIØRER tilbyder vi en grundig gennemgang af dine bygninger, hvorefter vi udarbejder en grundig vedligeholdelsesplan. Vi tilbyder:

  • Bygningsgennemgang og vedligeholdelsesbehov
  • Udarbejdelse af planer og budgetter
  • Rådgivning omkring vedligeholdelse og istandsættelse

Når du ejer en bygning, er det interessant at vide, hvornår behovet for vedligeholdelse opstår – både af hensyn til din egen økonomi, når du skal investere i vedligeholdelse, men også for selve værdien af bygningen. Vi skræddersyer en budgetplan med udgangspunkt i netop din bolig, så du får et bedre overblik over fremtiden.

3 skridt til at komme i gang

1. Kontakt os

Du kontakter os på
7070 7220 eller byg@railtek.dk

2. Tilbud

Vi skræddersyer
et tilbud til dig!

3. Accept

Du accepterer tilbuddet
og er i trygge hænder

Professionel rådgivning i øjenhøjde

Ved gennemgang af bygningen og vedligeholdelsesbehov får du en grundig analyse af din bygning, så du har et klart billede af dets nuværende tilstand og fremtidige vedligeholdelsesbehov. Vi udarbejder en detaljeret plan, der tager højde for alle vedligeholdelsesopgaver, der skal udføres, og budgetplanen giver dig det komplette overblik over, hvad der bør investeres i, hvornår.

Vores rådgivning om vedligeholdelse og istandsættelse hjælper dig med at træffe informerede beslutninger om, hvornår og hvordan din bolig bedst muligt vedligeholdes. Vi sikrer, at du får mest muligt ud af din investering i bygningen og sikrer samtidig dets værdi.

Vi sikrer, at du har et klart billede af din bygning og dens vedligeholdelsesbehov, så du kan fokusere på at nyde din bolig og være tryg ved, at du har det komplette overblik over fremtidig vedligeholdelse og økonomi.

Railtek Ingeniører

Tryghed og tillid

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved de ydelser, vi tilbyder. Vi går meget op i at inddrage dig i processen mest muligt – på den måde får vi mest muligt information om bygningen, hvilket i sidste ende giver dig det bedste produkt fra os. Vores mere end 15 år i branchen sikrer dig høj kvalitet og en professionel udført plan.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring til os på 70 70 72 20, eller skriv til os på enten byg@railtek.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

Skal vi også hjælpe med dit projekt?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have – tøv derfor ikke med at skrive til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!
Eller ring til os på 70 70 72 20.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside