Dækker hele Danmark

Projektledelse for foreninger

RAILTEK INGENIØRER tilbyder professionel projektledelse for foreninger med fokus på nybyg, renovering og energioptimering, og leverer skræddersyede, miljøvenlige løsninger tilpasset foreningens specifikke behov og budget.
Eller ring til os på 70 70 72 20.
Dækker hele Danmark

Indtast din adresse og få et uforpligtende tilbud

Eller ring til os på 70 70 72 20.
4.5 ud af 5 stjerner på 
15+ års erfaring
Vi har mere end 15 års erfaring i branchen.
Tryghed og forenkling
Rådgivning i øjenhøjde forenkler dit projekt.
Vi følger projektet til dørs
Vi slipper først dit projekt, når det er helt færdigt.
Railtek ingeniører

Professionel projektledelse

RAILTEK INGENIØRER står klar til at varetage projektlederrollen, når I står over for et bygge-, optimerings- eller renoveringsprojekt. Vi hjælper f.eks. med:

  • Nybyg & tilbygning
  • Renoveringer & ombygning
  • Energioptimering

Uanset hvilket projekt I står over, er der meget at forholde sig til. Der skal laves tekniske beregninger, udarbejdes tidsplaner, tages kontakt til diverse myndigheder, og så står vi selvfølgelig altid klar med professionel rådgivning undervejs.

3 skridt til at komme i gang

1. Kontakt os

Du kontakter os på
7070 7220 eller byg@railtek.dk

2. Tilbud

Vi skræddersyer
et tilbud til dig!

3. Accept

Du accepterer tilbuddet
og er i trygge hænder

Skræddersyede løsninger

RAILTEK INGENIØRER har en dyb forståelse for, hvor komplekst et bygge- eller renoveringsprojekt kan være. Derfor står vi klar til at være projektledere og hjælpe jer med at gennemføre projekter med succes.

Vi kan hjælpe med planlægning, arkitekttegninger, godkendelser, projektledelse og byggeri af nye bygninger, tilbygning eller renovering. Derudover rådgiver vi også om bæredygtige løsninger og energioptimering, så boligforeninger kan spare penge på deres energiomkostninger og samtidig være mere miljøvenlige. Vi hjælper med at identificere områder, hvor der kan energioptimeres og hvor der kan implementeres løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget.

Railtek Ingeniører

Vi sørger for en god proces

Når andre virksomheder skal varetage projekter for jer, er det vigtigt, at det bliver gjort ordentlig. Vi prioriterer at have en grundig indledende dialog med jer, så vi har en fuldstændig klar idé om, hvor I gerne vil hen med projektet. Vores store erfaring og høje standarder for kvalitet sikrer jer det bedste resultat.

Kontakt os på 70 70 72 20, eller skriv til os via byg@railtek.dk eller vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at lede jeres næste projekt.

Skal vi også hjælpe med dit projekt?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have – tøv derfor ikke med at skrive til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!
Eller ring til os på 70 70 72 20.

Vi mangler lidt mere information.

Forside
Forside
Forside
Forside